Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Sky Crash Tower - 80 cm hög motoriserad körbana med parkering - 1 bil medföljer

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 630:-
I lager
SKU
07206-124
   

Detta 80 cm höga Hot Wheels Sky Crash Tower har en motoriserad booster för att få iväg bilarna och kommer med 1 Hot Wheels metallbil.

Sky Crash Towers från Hot Wheels är designad för den ultimata motoriserade kraschen och racingspänningen med ett 80 cm högt torn. Ge dina bilar en boost upp till himlen och se coola hopp och den mest episka kraschen någonsin. Tornet rymmer mer än 20 bilar, och en orange bana med flera slingor ger en otrolig stuntaction med motoriserad booster. Flera bilar kan köra samtidigt, lägg bara till fler och fler för att skapa den mest episka kraschen!

Banan kan enkelt packas ihop när du kört klart och du kan bära den med dig, det är bara att fälla ihop banan och lyfta upp den med handtaget. Detta leksaksset kan även kopplas ihop med andra Hot Wheels-banor där du kan skapa din alldeles egna Hot Wheels-värld.

  • Flera bilar kan köra samtidigt för större action
  • Banan kan parkera upp till 20 bilar i garaget
  • Motoriserad booster för att ge bilarna extra fart

Innehåller:

  • Hot Wheels Sky Crash Tower - motoriserad bilbana
  • 1 Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mått: 80 cm (H)
  • Batterikrav: 4 x D-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 5 år

OBS! Fungerar bäst med sportbilar eller sedaner i skala 1:64.

Mer information
ModellGJM76
EAN887961813968
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.