Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Mario Kart 1:64 diecast leksaksbil - Peach Standard Kart

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 114:-
I lager
SKU
02217-197
   

Barn kan välja sin favorit Mario Kart-karaktär och tävla med Hot Wheels Mario Kart-bilarna. Vad sägs om att välja Princess Peach med sin blixtsnabba rosa bil med gula detaljer? Bilarna är i skala 1:64 och en kopia av karaktärer och bilar från det populära spelet. Låt barns fantasi flöda fritt när de väljer sin favoritspelare bland de ikoniska fanfavoriterna.

Kombinera spänningen i Hot Wheels prestanda och återupplev stunts, undvik faror och lås upp funktioner och  spännande historier med Mario Kart. Varje Mario Kart-replika är kompatibel med Hot Wheels-bilbanor (säljs separat). Perfekt present till små barn som älskar Mario Kart och vill delta i denna supercoola franchise.

Innehåll:

  • 1 Hot Wheels Mario Kart Peach metallbil

Detaljer:

  • Skala: 1:64
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS: Kompatibel med Hot Wheels bilbanor som blant annat Hot Wheels Mario Kart Mario Circuit Track Set

Mer information
ModellGBG28
EAN887961714463
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.