Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels City Battling Creature Transports - Biltransportbilar föreställande haj och drake - med 10 bilar

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
04218-107
   

Hot Wheels City Battling Creature-leksaksuppsättningen har de ultimata biltransporterna för en rolig åktur. Setet har två transportfordon, Shark Chomp - transportfordonet som tar upp alla fordon med käken och lagrar dem i magen, medan Dragon Launch -transportfordonet som lagrar fordonen i magen och ut genom munnen. Båda lastbilarna kan lagra fem bilar vardera och har coola rörliga käkar och rullande hjul. Setet levereras också med 10 Hot Wheels 1:64 bilar.

Innehåller:

  • 1 Hot Wheels Shark Chomp - transportbil
  • 1 Hot Wheels Dragon launch - transportbil
  • 10 Hot Wheels metallbilar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellGVH88
EAN0887961927061
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.