Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Air Attack Dragon - motoriserad leksats med ljud till Hot Wheels bilar - med 1 bil

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 594:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01212-5
   

Denna Hot Wheels Air Attack Dragon-bana är motoriserad och har både ljud och en drake i mitten som aktiveras med en knapptryckning. Leksatset kommer med 1 Hot Wheels bil.

Barnen utmanas att rädda Hot Wheels City från draken i denna fantastiska motoriserade lekuppsättning. Robo Dragon aktiveras med en knapp högst upp i tornet. När det enorma djuret börjar flyga är det avsikten att befria skurkarna från fängelset och ta kontroll över polisstationen.

Barnen ställer upp sina Hot Wheels-bilar och skjuter dem genom luften i syfte att landa mellan vingarna på den gigantiska draken. Men skynda dig! Om bilen träffar korrekt kommer Robo-draken att slå ner och staden är säker. Leksetet kan kombineras med andra set och bilar från Hot Wheels (säljs separat).

Innehåller:

  • Hot Wheels Air Attack Dragon leksats
  • 1 Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mått: ca. 35 x 26 x 46 cm
  • Skala: 1:64
  • Ålder: från 5 år
Mer information
ModellGJL13
EAN887961813418
VarumärkeHot Wheels

Draken attackerar

Den motoriserade draken flyger ner för att förstöra polisstationen.

Skjut för att besegra

Skicka 1:64 bilar upp i luften och sikta på drakens rygg.

Träffa och vinn

Slå mellan drakens vingar för att besegra odjuret och rädda staden.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.