Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels adventskalender med 8 bilar och tillbehör

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 314:-
I lager
SKU
07218-03
   

Hot Wheels Adventskalender är ett utmärkt sätt att få den lilla bilentusiasten i huset i julstämning. Bakom var och en av de 24 luckorna gömmer det sig en överraskning. Öppna en lucka varje dag för att hitta något nytt, kanske är det en bil eller något roligt tillbehör. Kalenderns framsida kan vikas ut när alla luckorna är öppnade och fungerar som en lekmatta för bilar och tillbehör. Hot Wheels Adventskalender är perfekt för barn från 3 år och uppåt, och är också ett utmärkt sätt att starta Hot Wheels-kollektionen. Varje bil har coola detaljer och spännande design.

Innehåller:

  • 1 Hot Wheels Adventskalender
  • 24 överraskningar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGTD78
EAN887961913637
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.