Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hedbanz PAW Patrol spel - Skandinavisk version

-27%

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

27%
Kampanjpris 120:- Vårt lågpris: 165:- Du sparar: 45,-
I lager
SKU
05206-108
   

Vad är jag? I detta gissningsspel drar var och en av spelarna ett kort utan att se vilket motiv som pryder kortet och fäster det direkt på pannbanden. Ställ ja och nej-frågor för att ta reda på vad eller vem du är. I denna Hedbanz-version är du en karaktär eller ett djur från Paw Patrol. Om du gissar rätt kan du dra ett nytt kort och fortsätta. Om du gissar fel är det nästa spelares tur. Hedbanz är ett roligt spel för både barn och vuxna och passar perfekt för en spelkväll med familjen.

Headbanz-kategorierna är enkla, så att alla kan delta, både stora och små. Barnet utvecklar sina resonemangsfärdigheter med spelets enkla frågor och svarmetod, samt förvärvar ny kunskap om kritiskt tänkande på ett roligt sätt.

Innehåll:

  • Pannband
  • Bildkort
  • Spelplan
  • Spelregler och instruktioner

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-4
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell6059939
EAN778988326299
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.