Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hatchimals Colleggtibles Cosmic Candy Shop 2 in 1 - lekset med 1 figur och en överraskning

I ägg från Hatchimals hittar du roliga överraskningar. I äggen finns det olika varelser, kanske får du en fågel, hund eller något annat spännande.

Hatchimals finns i olika varianter, exempelvis stora Hatchimals ägg, Hatchimals Collegtibles, Hatchimals Draggles och mycket mer - vem gömmer sig inuti ägget? Det blir en överraskning! I sortimentet hittar du stora fåglar som rör på sig och pratar, små samlarfigurer, olika lekset och exklusiva figurer. Barnen bara älskar överraskningarna från Hatchimals!

Vårt lågpris: 395:-
Tillfälligt slut
SKU
05206-100

Upptäck det perfekta stället för dina Hatchimals Cosmic Candy Pixies och CollEGGtibles att umgås på med denna 2-i-1 Cosmic Candy Shop leksaksuppsättning. Leksetet kan användas som en godisaffär eller vändas upp och ner för att användas som ett kosmiskt kafé. Leksetet innehåller en exklusiv Cosmic Candy Pixie, ett exklusiv Cosmic Candy Hatchimals ägg, 14 tillbehör och klistermärken för att dekorera och anpassa leksetet precis som du vill.

I godisbutiken kan du umgås med Pixie och din nya Hatchimal i butikens olika bås och klättra uppför trapporna. Sedan kan du vända på leksetet för en magisk transformation. Butikens trappor förvandlas till en rutschkana, den övre panelen fälls ned och ett av båsen förvandlas till en bekväm soffa. Använd tillbehören som exempelvis det urgulliga donut-bordet med stolar, snacks, paraplyer och andra föremål för att ta lekstunden till nästa nivå.

Dra av det hjärtformade klistermärket på äggen för att avslöja symbolen som indikerar figurens egenskap. Kläck sedan ägget för att träffa din nya Cosmic Candy vän, och efteråt kan du använda ägget som en display.

Det finns över 50 Cosmic Candy CollegGtibles att samla och 8 Cosmic Candy Pixies att samla på.

Innehåll:

  • 1 Hatchimals CollEGGtible
  • 1 Hatchimals Pixie
  • 1 lekset
  • 14 tillbehör
  • 2 klistermärken
  • 1 checklista
  • 1 instruktioner (engelska)

Detaljer:

  • Mått: 10.2 x 20.3 x 10.2 cm
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell6056543
EAN778988141618
VarumärkeHatchimals
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.