Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Pinkie Pie Swimming Seapony

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 150:-
Tillfälligt slut
SKU
08172-170

Placera Pinkie Pie i vatten och se hur hon börjar simma. Hennes svans glittrar och strålar under vattenytan. Efter en lekfull dag i vattnet kan du kamma och forma hennes hår med den medföljande kammen.

  • Kräver 2 x AA-batterier, ingår.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellC0677
EAN5010993365470
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.