Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Harry Potter Deluxe Hogwart's Great Hall - Hogwarts lekset med 4 minifigurer - 9 delar

-41%

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

41%
Kampanjpris 350:- 597:- Du sparar: 247,-
I lager
SKU
08206-168
   

Återskapa dina favoritstunder från Hogwarts High School of Witchcraft and Wizardry och häng med Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger på spännande äventyr fulla av magi. Tänd ljuset i festsalen genom att trycka på en knapp. Låt maten försvinna, undvik ormen eller besök sorteringshatten med detta lekset som tar dig med till Harry Potters och hans kompisars magiska värld. Få hjälp av Dumbledore när du tränar magiska trollformler i festsalen.

  • Harry Potter lekset med 9 delar
  • Flera funktioner som ljus, mat som försvinner och sorteringshatt
  • Kan vikas ihop för enkel frakt och förvaring

Innehåll:

  • 1 x Hogwarts festsal
  • 4 x minifigurer
  • 4 x föremål

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 LR44-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell50024-4L
EAN039897500249
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.