Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Harry Potter Wizarding World Adventskalender 2021 - med 24 exklusiva figurer

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
02216-123
   

Nedräkningen till jul har börjat! Räkna ner dagarna tillsammans med karaktärerna från Harry Potter. Bakom varje lucka finns det en magisk överraskning från Harry Potter. Sätt upp adventskalendern och vik den lilla julgranen för att få den ultimata julstämningen, när du öppnar luckorna. Denna adventskalender är den perfekta gåvan till alla Harry Potter-fans, som otåligt räknar ner dagarna till jul.

Innhåller:

 • 1 Harry Potter adventskalender med 24 luckor

Detaljer:

 • Mått: 27,5 x 30,5 x 4 cm (LxHxD)
 • Ålder: från 5 år
  Mer information
  Modell108-79688
  EAN840150209652
  VarumärkeHarry Potter
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.