Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Quadrilla Xcellerator kulbana i trä - 136 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 1 101:-
I lager
SKU
08192-97
   

Xcellerator kulbana från Hape kombinerar både hastighet och spiraler. Skicka ner kulorna ner i spiraltratten genom en blandning av raka och böjda rännor och låt dig utmanas av 10 acceleratorer som tar dig genom nya riktningar och dimensioner. Bygg din egen kulbana eller bygg efter exempelbanorna som finns i handboken. En rolig och spännande STEM-byggsats som utvecklar barnets färdigheter inom teknologi, teknik och matematik.

Innehåll:

  • 86 kulbanedelar
  • 50 kulor
  • 1 förvaringspåse

Detaljer:

  • Mått förpackning: 53 x 48 x 8,5 (LxHxD)
  • Rek. ålder: från 4 år

Kan kombineras med andra Hape Quadrilla kulbanor.

Mer information
Modell5809
EAN6943478007796
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.