Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Dragleksak vagn med aktiviteter - från 12 mån

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 372:-
Tillfälligt slut
SKU
01205-49

Denna dragleksak i form av en vagn passar perfekt att ge bort i gåva till unga musiker. Träleksaken från Hape bjuder på oändligt mycket skoj, här kan man spela på xylofonen, dra vagnen på golvet eller hamra och snurra på de färgglada bollarna. Utforska ljud och toner, hamra med hammaren och när man har tröttnat på att leka i vardagsrummet är det enkelt att dra vagnen med sig till köket istället. 

Detaljer:

  • Mått: L23 x B18 x H16 cm.
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
ModellE8257
EAN6943478023581
VarumärkeHape
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.