Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hape Baby Einstein leksakståg i trä

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 260:-
I lager
SKU
01192-92
   

Låt barnet använda sin fantasi och föreställa sig att den är konduktör på Hape Baby Einstein träleksakståget. Se hur barnet väljer att sätta ihop de färgglada delarna.

Tåget är fyllt med Einstein-bebisar och uppmuntrar till roligt rollspel. Låt barnet försöka stapla och balansera de olika delarna, färgerna och formerna. Baby Einstein tåget från Hape är utformat i slitstarkt trä och bjuder på många timmar med rolig lek.

Innehåll:

  • 1 Hape Baby Einstein leksakståg

Detaljer:

  • Mått förpackning: 44 x 8 x 11 cm
  • Rek. ålder: från 12 månader
Mer information
Modell800809
EAN6943478024922
VarumärkeHape
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.