Hama Midi Presentförpackning Disney Frozen - 6000 pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 167:-
Tillfälligt slut
SKU
11195-13

Denna presentask med Disney Frost-tema från Hama kommer med hela 4000 pärlor av storleken midi. Här hittar du allt du behöver för att pärla härliga motiv av systrarna Anna och Elsa, samt snögubben Olof. Inte nog med att du får 4000 pärlor i olika färger, det ingår även vackra stenar som du kan dekorera dina motiv med. Wow! Du kan alltså pärla de kungliga figurerna från Arendal med stenar som glittrar!

Använd de medföljande motivarken för att pärla de kända figurerna, eller låt kreativiteten flöda fritt och pärla precis vad du vill. Att pärla är ett roligt pyssel för både stora och små, resultatet blir fina konstverk som du själv har skapat. Perfekt att ge bort i present eller att pynta sitt rum med!

Innehåll:

  • 6000 x Hama Midi pärlor
  • Pärlplattor

  • Motivark

  • Strykpapper

  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell3-7914
EAN028178079147
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.