Hama Midi 3D flygplan - presentask med pärlor och pärlplatta - 2500 Midi pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 115:-
Tillfälligt slut
SKU
03202-67

Med denna pärlsats har du allt du behöver för att pärla häftiga flygplan i 3D! Den är perfekt för dig som älskar att pärla flygplan, men passar även för den som vill ta pärlandet till en högre nivå. Hama Midi 3D flygplan presentask innehåller ca. 2500 pärlor och en stor pärlplatta, det följer även med motivark och instruktioner.

Innehåll:

  • Ca. 2500 Midi pärlor
  • 1 pärlplatta - sexkant
  • Häftmassa
  • Instruktioner
  • Motivark
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell3-3242
EAN028178032425
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.