Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi havsdjur - pärlor och pärlplattor - 2000 Midi pärlor

Lowest price at PriceRunner

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 98:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24348
   

Denna pärlsats från Hama innehåller allt du behöver för att pärla så många havsdjur du vill. Förpackningen innehåller ca. 2000 Hama Midi pärlor och 2 pärlplattor. Du har allt du behöver i förpackningen för att börja pärla med en gång. Varför inte pärla en delfin i olika färger? Eller en bläckfisk? Det är bara fantasin som sätter gränser! Du kan även pärla efter motivarket som följer med i paketet.

Innehåller:

  • Ca. 2000 Midi pärlor
  • 2 pärlplattor - fyrkant och delfin
  • Motivark
  • Instruktioner
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell3435
EAN028178034351
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.