Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi 10 000 pärlor i hink - färgmix 00 standardfärger

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 121:-
I lager
SKU
05192-92
   

Denna pärlhink innehåller 10 000 Hama Midi pärlor i över 10 olika standard färger. Den passar för dig som behöver fylla på din pärlsamling med fina färger eller är en nybörjare. Färgmix 00 är perfekt för dig som vill ha så många färger som möjligt. Pärlorna passar till alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Hink med handtag
  • Ca. 10 000 Hama Midi pärlor

Detaljer:

  • Färgmix 00 standard färger
  • Passar till Hama Midi pärlplattor
  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Hama Midi pärlplattor ingår ej.

Mer information
Modell3-202-00
EAN028178202002
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.