Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Greta Gris trähus - Leksats med figur

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 395:-
I lager
SKU
01205-15
   

Greta Gris är en älskvärd och rolig liten gris som bor ihop med hennes mamma, pappa och brorn Georg. Med denna leksats med trähus kan du göra precis det Greta Gris älskar att göra, nämligen leka.

Använd gungan för gunga fram och tillbaka, bjud in vänner på te eller arrangera övernattning i trähuset. Fantasin kan löpa helt fritt med detta roliga lekhus från Greta Gris. Låt barnen inspireras till rollspel med Greta Gris. Aldrig har det vart roligare att leka med Greta och hennes vänner.

Leksatsen består av ett stort trä med en koja. Trät har rörliga grenar, två gungor och en rutschkana. Träkojan kan stängas med två dörrar och innehåller ett bord med en bänk. På backen hittar du en rolig gungbräda, och självklart medföljer figuren av Greta Gris.

Innehåll:

  • Leksats med trä och koja
  • Bänk
  • Gungbräda
  • Greta Gris figur

Detaljer:

  • Mått: 30 x 25 x 21 cm
  • Vikt: 1 kg
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell905-04126
EAN5029736041267
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.