Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Greta Gris tåg och figur i trä

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 411:-
I lager
SKU
06202-99
   

Alla ombord! Greta Gris Morfars tåg har 1 rött lok och 2 färgglada tågvagnar som sitter ihop med magneter. De är utformade för små händer och har mjukt rullande hjul. De små kan köra det stora och robusta tåget längs med golvet och utforska olika destinationer. Innehåller 1 Morfar Gris i trä med ‘drop n play’-fötter som enkelt får plats i en av de tre tillgängliga listerna som främjar hand-ögon-koordination.

Gretas värld av trä! Slitstark, hållbar och fantasifull lek!

Innegåll: 

  • Morfar Gris trätåg
  • Figuren Morfar Gris

Detaljer:

  • Tillverkade i miljövänligt FSC-certifierat trä.
  • Ålder 2+

OBS! Det är endast figuren Morfar Gris som ingår, andra figurer säljs separat.

 

Mer information
Modell20-00111
EAN5029736072100
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.