Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Greta Gris Ryggsäck med ytterfack och justerbara axelband

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 118:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07206-154
   

Den rosa ryggsäcken med motiv av Greta Gris är en härlig förskola- eller skolväska som passar för de lite yngre barnen. Ryggsäcken kommer med ett färgglatt motiv på framsidan, en rymlig insida med dragkedja och en ytterficka - även den med dragkedja. Axelbanden är justerbara.

Ryggsäcken är tillräckligt stor för att rymma både en matlåda och en vattenflaska, kläder eller andra föremål.

Innehåll:

  • 1 x ryggsäck med motiv av Greta Gris

Detaljer:

  • Mått: 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Material: Polyester
Mer information
ModellPIGP7601
EAN4043946285878
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.