Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris Pop-Up lektält - 90 cm

-30%

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

30%
Kampanjpris 180,60 258:- Du sparar: 77,-
Tillfälligt slut
SKU
05206-198

Barnen kommer att älska det här färgrika pop-up tältet, med motiv ifrån TV-serien Greta Gris.

Det här pop-up tältet är enkelt att använda, då den kan sättas upp på bara några få sekunder, helt utan tältpinnar. Häng med Greta och Georg på äventyr och fyll dagarna med lek och skratt. Lektältet är ideelt för upplevelser både ute och inne, med färgrika motiv föreställande favoritkaraktärerna från Greta Gris-serien.

  • Passar både inomhus och utomhus
  • Viks platt ihop för enkel förvaring
  • Enkel att anväda
  • Kräver inga tältpinnar

Detaljer:

  • Mått: 75 x 75 x 90 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: Från 2 år
Mer information
Modell13152
EAN5013138657782
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.