Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris Laugh and Learn Laptop - svenskt tal

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 296:-
Tillfälligt slut
SKU
08192-43

Den bärbara Laugh and learn-laptopen från Greta Gris är en utmärkt leksak för både lärande och underhållning. Handtagen gör det enkelt för barnet att ta med sig leksaken överallt. Leksaken kommer med fyra olika aktiviteter som hjälper barnet att lära bokstäver, färger och siffror. Motiven av barnets favoritkaraktärer från serien på de stora knapparna gör detta till den ultimata leksaken för unga Greta Gris-fans!

Innehåll:

  • Greta Gris Laugh and Learn laptop
  • Batterier: 3 x AA

Detaljer:

  • Svenskt, danskt och norskt tal
  • Mått: 23,6 x 6,5 x 21,6 cm
  • Batteribehov: 3 x AA
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell40-00676
EAN5060062144758
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.