Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris Pussel - lär dig klockan

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 96:-
I lager
SKU
05206-36
   

Lär dig klockan medan du har kul och pusslar detta roliga pussel med en bild av Greta Gris och Georg. Låt barnet öva på att lära sig klockan i sin egen takt. Pusselbitarna har olika former och passar på specifika platser. Med hjälp av knopparna är de enkla att greppa och placera.

Innehåll:

  • Pussel med klockvisare och 12 bitar

Detaljer:

  • Mått: 25x25 cm
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell109265704
EAN4003046003475
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.