Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris leker kurragömma - interaktivt barnspel

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 190:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06193-44
   

Greta Gris interaktiva kurragömma-spel är ett roligt spel för de allra minsta barnen. Känner du någon som älskar att leka kurragömma? Nu kan även Greta Gris vara med på leken! Göm Greta Gris någonstans i huset och aktivera henne, och efter en kort stund kommer hon att börja prata. Detta är ett roligt sätt att leka kurragömma på tillsammans med familj eller vänner.

Innehåller:

  • Interaktiv Greta Gris figur 

Detaljer:

  • Antal spelare: från 2
  • Speltid: 1 omgång ca. 10 minuter
  • Batteribehov: 2 x AAA
  • Ålder: från 18 mån.

Mer information
Modell905-726
EAN5707152007264
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.