Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Greta Gris leker kurragömma - interaktivt spel

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 181:-
I lager
SKU
06193-44
   

Känner du någon som älskar att leka kurragömma? Nu kan även Greta Gris vara med på leken! Göm Greta Gris någonstans i huset och aktivera henne, efter en kort stund kommer hon att börja prata. Detta är ett roligt sätt att leka kurragömma på tillsammans med familj eller vänner.

Detaljer:

  • Antal spelare: minst 2 st.
  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej).
  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell905-726
EAN5707152007264
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.