Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Greta Gris Hus Deluxe

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 441:-
I lager
SKU
06184-79
   

Denna leksak känner du säkert igen från serien Greta Gris. Lek med de två medföljande figurerna som föreställer Greta Gris & hennes lillebror Georg. Figurerna kan laga mat i köket, bada i badkaret och sova i våningssängen så att de är redo för en ny spännande dag imorgon. Huset är enkelt att vika ihop och att öppna.

Innehåll:

  • 1 st lekset
  • 2 st figurer, Greta Gris & Georg
  • 8 st tillbehör.
Detaljer:
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell05861
EAN5029736068653
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.