Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Greta Gris Gosedjur med ljud och ljus

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 246:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06193-27
   

Detta gosedjur föreställer Greta Gris, och passar perfekt som nattlampa. Kläm på hennes mage för att höra hur hon fnissar och grymtar, och se hur hennes ansikte börjar att lysa! Gosedjuret är ett bra hjälpmedel att ha när barnet ska lära sig att sova på egen hand. Ljuset som gosedjuret ger ifrån sig är behagligt och kan vara tillräckligt för att barnet känner sig tryggt när det är dags att sova.

Greta Gris är 22 cm hög och passar perfekt på sängbordet eller i sängen.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ingår)
  • Mått: L13 x B11 x H22 cm 
  • Rek.ålder: från 18 mån.
  • Engelskt tal
Mer information
Modell905-06934-5
EAN5029736070946
VarumärkeGreta Gris
Ålder2-5

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.