Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris familjehem i trä

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 388:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-102
   

Öppna Greta Gris familjehem i trä och din lilla kan upptäcka flera rum och en trädgård. Leksetet innehåller 1 Greta Gris träfigur och trämöbler som badkar, ugn, kylskåp, TV och bänkset. Innehåller även 2 bord som kan vändas upp och ner och användas som sängar. De kan även staplas för att skapa en våningssäng. Figuren har ‘drop n play’-fötter så att de enkelt får plats i träbänken som ska främja hand-ögon-koordinationen. Figuren passar även till alla Greta Gris-fordon och lekset. Efter leken kan allt förvaras inuti.

Gretas värld av trä! Slitstark, hållbar och fantasifull lek!

Innehåll:

  • Greta Gris familjehem
  • Figuren Greta Gris
  • Badkar, spis, kylskåp, TV, bänk och bord

Detaljer:

  • Tillverkade i miljövänligt FSC-certifierat trä.
  • Ålder 2+
Mer information
Modell20-00114
EAN5029736072131
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.