Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris figurpaket - Gretas familj i trä

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 198:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-96
   

Uppmuntra barnen att utveckla sina motoriska färdigheter med familjepaketet med 4 träfigurer. Setet inkluderar Mamma Gris, Pappa Gris, Greta Gris och Georg Gris. Figurerna har ‘drop n play’-fötter så att de enkelt kan sättas i träbänken som ska främja hand-ögon-koordinationen och färgigenkänning. Figurerna passar även alla Greta Gris-fordon och lekset i trä så att de små kan återskapa otaliga Greta-äventyr.

Gretas värld av trä! Slitstark, hållbar och fantasifull lek!

Innehåll:

  • Greta Gris
  • Georg Gris
  • Mamma Gris
  • Pappa Gris

Detaljer:

  • Tillverkade i miljövänligt FSC-certifierat trä.
  • Ålder 2+
Mer information
Modell20-00106
EAN5029736072070
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.