Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Greta Gris Dr. Hamsters veterinärflygplan - lekset med flygplan och 2 figurer

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 275:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10206-144
   

Sjuksköterskan Greta Gris är redo att följa med doktor Hamster i veterinärflygplanet. Leksetet innehåller en figur som föreställer Greta Gris, Dr. Hamster samt en liten sköldpadda vid namn Sindre. Dr. Hamster sitter fast i själva flygplanet, men de andra två figurerna kan lekas med separat.

Dr. Hamsters flygplan har en propeller och en sittplats för passagerare. Det finns även en bur som kan öppnas och stängas, för att förhindra att sköldpaddan rymmer.

  • Greta Gris Dr. Hamsters veterinärflygplan lekset
  • Alla de tre figurerna får plats i flygplanet
  • Ombord på flygplanet finns det en bur som kan öppnas och stängas

Innegåll:

  • 1 flygplan med figuren Dr. Hamster
  • 1 Greta Gris figur
  • 1 Sköldpadda

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell905-07349
EAN5029736073497
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.