Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Grävmaskin som barn kan sitta på - 79 cm

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Leksakerna från Wader gör barnet sugen på att utforska och lära sig samtidigt som det leker och har kul med byggset, fordon och sandlådeleksaker.

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
03217-127
   

Om du har en byggmaskinoperatör i dig, kommer den här röda grävmaskinen att vara precis rätt för dig. Sitt på det bekväma sätet på den fullt fungerande grävmaskinen och börja och gräv i sandlådan med spakarna. Du kan rotera hjulgrävmaskinen 360 grader runt sig själv, vilket gör det lättare att nå fler platser utan att behöva flytta maskinen. Maskinen har också en avtagbar plog. Grävmaskinen tål en vikt på upp till 20 kg och är tillverkad av högkvalitativ plast.

Innehåller:

  • Grävmaskin som barn kan åka på
  • Avtagbar plog

Detaljer:

  • Mått: 79 x 27 x 42 cm (LxBxH)
  • Max vikt: 20 kg
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell56740-01
EAN4810344056740
VarumärkeWader
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.