Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

GraviTrax Spiral - expansion till kulbana

Gravitrax låter dig bygga helgalna magnetiska kulbanor som verkligen lär dig allt om tyngdkraften!

Det interaktiva kulbanesystemet bjuder på oändliga byggmöjligheter och passar perfekt för alla STEM-entusiaster. Designa och bygg kulbanor med hjälp av medföljande bygginstruktioner eller hitta på helt egna skapelser. Experimentera med tyngdkraften, magnetism och kinetik för bygga banor som får kulorna att rulla från start till mål på nolltid! Ta kulbanorna till nästa nivå med kulbanesystemet från Gravitrax som kommer med många olika tillbehörspaket och expansioner.

Vårt lågpris: 123:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03216-190
   

Få dina kulor till att spinna med denna expansionen till din GraviTrax kulbana! Med olika höjdalernativ kan du ställa in spiralen för att ta kulorna på en nervpirrande resa från en nivå till en annan. Kombinera spiralen med din GraviTrax startsats för att få ännu mer fart och spänning. Vilka nya möjligheter kan spiralen skapa i din bana?

GraviTrax är ett modulärt, interaktivt spårsystem där du kan designa och bygga ditt eget kulbanesystem. Denna STEM-leksak för barn från 8 års ålder uppmuntrar till lek där du experimenterar med gravitation, magnetism och kinetik för att få kulan i mål. Lägg ner kulorna och låt dig fascineras.

Innehåller:

  • 2 spiraler
  • Anvisningar

Detaljer:

  • Mått förpackning: 19 x 19 x 4,8 cm (BxHxD)
  • Rek ålder: från 8 år
  • Anvisningar på svenska
  • Byggsetet är en expansion och fungerar med GraviTrax Startkit

Kan kombineras med GravTrax och GraviTrax Pro

Mer information
Modell269693
EAN4005556269693
VarumärkeGravitrax
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.