Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - SpiderMan

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 188:-
Tillfälligt slut
SKU
06202-68

Goo Jit Zu Marvel Superheroes är de mest geggiga, stretchiga och elastiska actionfigurerna! Använd deres goo-power för att besegra ondskan och rädda dagen. De kramvänliga figurerna kan dras i, vridas och lekas med på olika sätt och dem är alla fyllda av olika spännande material och kommer i många olika färger.

Innehåll:

  • Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - SpiderMan

Detaljer:

  • Mått: ca 12 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell41054
EAN630996410547
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.