Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - Iron Man

Goo Jit Zu ger dig stretchiga produkter som barn älskar!

Hjältarna i Goo Jit Zu är de mjukaste, mest elastiska och klibbiga actionfigurerna någonsin! Superklibbig, superstretchig - figurerna kan sträckas upp till 3x sin egen storlek. Barn kommer att älska att leka med de töjbara figurerna, med kända och älskade karaktärer från TV och filmer, eller nya hjältar från Goo Jit Zu.

Ge barnen nya och stretchiga sätt att leka med Goo Jit Zu, med kända karaktärer från bland annat Marvel, DC och Jurassic World till nya hjältekaraktärer - helt utan kladd.

Vårt lågpris: 188:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-69
   

Goo Jit Zu Marvel Superheroes är de mest geggiga, stretchiga och elastiska actionfigurerna! Använd deres goo-power för att besegra ondskan och rädda dagen. De kramvänliga figurerna kan dras i, vridas och lekas med på olika sätt och dem är alla fyllda av olika spännande material och kommer i många olika färger.

Innehåll:

  • Goo Jit Zu Marvel Superheroes figur - Iron Man

Detaljer:

  • Mått: ca 12 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

Mer information
Modell41056
EAN630996410561
VarumärkeGoo Jit Zu
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.