Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Geomag Rainbow - färgglad magnetisk byggsats - 32 delar

Geomags produkter är designade, utvecklade och tillverkade i Schweiz. Målet är att designa leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet. Geomag är spännande magnetiska byggsatser och byggleksaker som lär barn om magnetiska krafter, samtidigt som de utmanar deras fantasi, kreativitet och skicklighet. Skapa spännande, färgglada, roliga och utmanande konstruktioner med magnetiska byggsatser från Geomag.

Vårt lågpris: 184:-
I lager
SKU
02217-19
   

Geomag Rainbow är den färgglada varianten av de magnetiska byggsatserna från Geomag. Denna byggsats är inte bara rolig att bygga med, den är också väldigt fin att se på med sina glada färger. Detta set består av 32 delar som du kan använda för att bygga spännande konstruktioner genom att kombinera de olika panelerna, magnetkulorna och stavarna.

Geomag är designat, utvecklat och tillverkat i Schweiz. Målet är att utforma leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet. Denna byggsats är även tillverkad av 100% återvunnen plast.

Innehåll:

  • Geomag Rainbow - färgglad magnetisk byggsats - 32 delar

Detaljer:

  • 32 delar
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell370
EAN0871772003700
VarumärkeGeomag
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.