Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Geomag Glitter - multifärgad magnetisk byggsats - 44 delar

Geomags produkter är designade, utvecklade och tillverkade i Schweiz. Målet är att designa leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet. Geomag är spännande magnetiska byggsatser och byggleksaker som lär barn om magnetiska krafter, samtidigt som de utmanar deras fantasi, kreativitet och skicklighet. Skapa spännande, färgglada, roliga och utmanande konstruktioner med magnetiska byggsatser från Geomag.

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
02217-22
   

Utforska möjligheterna med denna glittrande byggsats från Geomag Glitter-serien. Satsen innehåller 44 glittrande paneler och stavar, och alla delar är naturligtvis magnetiska så att du kan bygga otaliga konstruktioner. Endast fantasin sätter gränser!

Geomag är designat, utvecklat och tillverkat i Schweiz. Målet är att utforma leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet.

Innehåll:

  • Geomag Glitter - multifärgad magnetisk byggsats - 44 delar

Detaljer:

  • 44 delar
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell532
EAN0871772005322
VarumärkeGeomag
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.