Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Geomag svart och vit magnetisk byggsats - 68 delar

-30%

Geomag - magnetiska byggsatser för kreativ lek med oändliga möjligheter

Geomags produkter är designade, utvecklade och tillverkade i Schweiz. Målet är att designa leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet. Geomag är spännande magnetiska byggsatser och byggleksaker som lär barn om magnetiska krafter, samtidigt som de utmanar deras fantasi, kreativitet och skicklighet. Skapa spännande, färgglada, roliga och utmanande konstruktioner med magnetiska byggsatser från Geomag.

30%
Kampanjpris 270:- 387:- Du sparar: 117,-
I lager
SKU
08216-26
   

Magnetisk byggsats från Geomag™ i klassisk svart och vit färg. Denna uppsättning innehåller 24 vita pinnar, 20 magnetkulor och 24 svarta paneler i triangelform, fyrkant och sexkant. Utforska din fantasi och kreativitet. Här finns det inga gränser för vad du kan göra. När du bygger med magneterna stimuleras kreativitet och fingerfärdighet. Och det är till och med stressreducerande!

Att bygga med Geomag är ett roligt sätt att leka på, medan du utforskar vetenskapliga principer. Barn i alla åldrar kan skapa unika och eleganta magnetkonstruktioner. Geomag är designat, utvecklat och tillverkat i Schweiz. Målet är att utforma leksaker som underhåller och som stimulerar barnets fantasi, nyfikenhet och kreativitet.

Innehåll:

  • 24 stavar
  • 20 magnetkulor
  • 12 trekanter
  • 10 fyrkanter
  • 2 sexkanter

Detaljer:

  • Antal delar: 68
  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
Modell012
EAN0871772000129
VarumärkeGeomag
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.