Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Gåvoset med digital klocka och plånbok - enhörning

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 135:-
Tillfälligt slut
SKU
04193-31

Detta gåvoset innehåller en klocka och plånbok som levereras i en fin presentförpackning. Både klockan och plånboken pryds av en färgglad enhörning, samt texten "you're special". Håll koll på tiden och dina pengar med detta fina set i fina färger. Plånboken stängs och öppnas med ett kardborreband och kommer med ett myntfack.

Detaljer:

  • Digital klocka med plastrem
  • Längd klocka: ca 19 cm
  • Batteri ingår
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellKL10105
EAN8435507817707
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.