Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Walkalots Big Wags Unicorn - interaktivt gosedjur med ljud och rörelse

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
03205-07
   

Djurskötare önskas! Walkalots Big Wags Unicorn är en bedårande enhörning som älskar att gå promenader. Ta på henne halsbandet och ge er iväg, se så söt hon är med sitt nickande huvud, vaggande bakdel och glada svans. Enhörningen ger även ifrån sig urgulliga små enhörningsläten.

Det är så roligt att ta med sina husdjur på promenad! Och ju fler djur som följer med, desto roligare blir det! Walkalot-djuren har ett hopkopplingsbart koppelsystem i två delar som låter barnen välja mellan att promenera dem ett i taget, eller tillsammans i en flock! En flock kan bestå av en Big Wags och två Lil' Wags.

Big Wags Unicorn är redo för nya äventyr, och du kan hänga med!

Innehåll:

  • FurReal Walkalots Big Wags Unicorn
  • Koppel ovh halsband
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76 batterier (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellE8727
EAN5010993814176
VarumärkeFurReal
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.