Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Llama - interaktivt gosedjur med ljud och rörelser

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 358:-
I lager
SKU
03205-21
   

Djurskötare sökes! Walkalots Big Wags Trend Pet Llama är en bedårande lama som älskar att gå. Sätt på halsbandet och skjut henne framåt så kommer hon att nicka med huvudet samtidigt som hon viftar på svansen. Hon ger också ifrån sig roliga, förtrollande söta lama-ljud.

Walkalot-djuren har ett ihopkopplingsbart koppelsystem som låter barnen välja mellan att promenera dem ett i taget, eller tillsammans i en flock! Det här exotiska lamadjuret har ett avtagbart koppel som kan användas när hon promenerar på golvet och en anslutningsanordning som gör det möjligt att lägga till ytterligare två Walkalots Lil' Wags-djur (säljs separat). Big Wags Trend Pet Llama är redo för nya äventyr och du kan gå med!

Innehåll:

  • FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Llama
  • Koppel och halsband
  • Engelsk bruksanvisning

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76 batterier (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellE8728
EAN5010993646357
VarumärkeFurReal
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.