Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Dino - interaktivt gosedjur med ljud och rörelser

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
03205-33
   

Djurskötare sökes! Walkalots Big Wags Trend Pet Dino är en bedårande dinosaurie som älskar att gå. Dinosaurien ger även ifrån sig olika roliga dinosaurieljud.

Walkalot-djuren har ett ihopkopplingsbart koppelsystem som låter barnen välja mellan att promenera dem ett i taget, eller tillsammans i en flock! Den här exotiska dinosaurien har ett avtagbart koppel som kan användas när han promenerar på golvet och en anslutningsanordning som gör det möjligt att lägga till ytterligare två Walkalots Lil' Wags-djur (säljs separat). Big Wags Trend Pet Dino är redo för nya äventyr och du kan gå med!

Innehåll:

  • FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Dino
  • Koppel och halsband
  • Engelsk bruksanvisning

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76 batterier (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år

Mer information
ModellE8726
EAN5010993814183
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.