Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Poopalots Lil Wags - rosa pudel

-25%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

25%
Kampanjpris 149,90 Vårt lågpris: 199,90 Du sparar: 50,-
I lager
SKU
05206-150-1-1
   

FurReal Poopalots Lil Wags är en rosa pudel som älskar att gå på promenader med dig! Den lilla hunden levereras med halband, koppel och godbitar - så allt du behöver göra att börja gå. Mata den med godbitar och tryck på svansen när hunden måste göra från sig. Kom ihåg att plocka upp avföringen med hjälp av den medföljande skopan innan ni fortsätter ert äventyr.

Innhold:

  • FurReal Poopalots rosa pudel
  • Halsband som kan kopplas ihop med andra Furreal Friends Wag
  • Skopa
  • Godbitar
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Rek.ålder: fårn 4 år
Mer information
ModellE8951
EAN5010993654109
VarumärkeFurReal
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.