Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Glamalots Interaktivt hundgosedjur som kan gå och med ljud - 25 cm

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 321:-
I lager
SKU
01216-11
   

Vad är väl roligare än att gå en promenad med ditt husdjur, och vem kan motstå denna vackra rosa FurReal Glamalots-hund? Hunden är rolig att styla med de medföljande tillbehören och efter att du har stylat valpen kan du visa upp din nystylade hund på en promenad. Ge denna divahund från FurReal en godbit, fäst kopplet i halsbandet och ge er iväg.

Glamalots-hunden kommer att ge ifrån sig massor av glada ljud när ni går. Det är engagerande och roligt att komma på nya roliga frisyrer och styla hundens päls på olika sätt. Du kan till exempel styla den så att den ser ut som en enhörning, och du kan dessutom använda håraccessoarer, klämmor och hårförlängning på dig själv också. Oavsett om ni kopplar av hemma eller ute på promenad, kommer ni att ha roligt tillsammans.

Innehåll:

  • 1 FurReal husdjur
  • 6 tillbehör
  • 1 koppel

Detaljer:

  • Mått: ca. 25 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellF1544
EAN5010993798735
VarumärkeFurReal
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.