Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

FurReal Friends Poopalots - interaktivt kattgosedjur som kan göra från sig - 22 cm

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
03205-10
   

Det är väldigt roligt att gå en promenad med ditt husdjur, och vem kan motstå denna söta och roliga FurReal Friends Poopalot katten? Gå en promenad med denna interaktiva katt och se till att den går på toaletten! Ge den gosiga katten några av de medföljande godsakerna, så kan du ta på halsbandet och gå en promenad. Men glöm inte skopan! Kom ihåg att plocka upp bajset innan ni fortsätter ert äventyr. Vi vill inte att någon annan ska trampa på det!

FurReal Poopalots kommer med ett anslutningssystem i 2 delar. Gå en promenad med ett husdjur eller ta med dig hela gänget och fäst på ett eller två till av dina FurReal-djur. När katten är kopplad till halsbandet kan du trycka på den för att få fart på den. Den kommer att vifta på huvudet och gå framåt. Har man gett godbitar innan promenaden så går katten på toaletten så småningom. Jätteroligt!

Innehåll:

  • 1 FurReal Poopalots husdjur
  • 1 halsband
  • Skopa
  • 9 x godbitar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 22 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

Merk: Kompatibel med andra FurReal husdjur med band (säljs separat).

Mer information
ModellE8946
EAN5010993775132
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.