Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

FurReal Friends Poopalots - interaktivt hundgosedjur som kan göra från sig - 22 cm

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 294:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-29

Det är väldigt roligt att gå på promenad med ditt husdjur, och vem kan motstå denna charmiga och roliga FurReal Friends Poopalot valpen? Gå en promenad med denna interaktiva hund och se till att den går på toaletten! Ge den gosiga hunden några av de medföljande godsakerna, så kan du ta på kopplet och gå en promenad. Men glöm inte skopan! Kom ihåg att plocka upp hundlorten innan ni fortsätter ert äventyr. Vi vill inte att någon annan ska trampa på det!

FurReal Poopalots kommer med ett anslutningssystem i 2 delar. Gå en promenad med ett husdjur eller ta med dig hela gänget och fäst på ett eller två till av dina FurReal-djur. När hunden är kopplad till kopplet kan du trycka på den för att få fart på hunden. Den kommer att vifta på huvudet och gå framåt. Har man gett godbitar innan promenaden så går hunden på toaletten så småningom. Jätteroligt!

Innehåll:

  • 1 FurReal Poopalots leksakshund
  • 1 halsband
  • Skopa
  • 9 x godbitar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 22 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

OBS! Kompatibel med andra FurReal-djur med koppel (säljs separat).

Mer information
ModellE8945
EAN5010993775125
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.