Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

FurReal Friends Munchin Rex - interaktiv babydinosaurie - med ljud och rörelser

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 643:-
Tillfälligt slut
SKU
05218-48

Den här söta, roliga dinosaurien älskar sina godisar, han hoppar upp och ner och tigger upphetsat när det är dags att äta, och han älskar att leka med maten. Han kan behöva lära sig lite bordsskick. Favoritgodiset är grottkakor och överraskande nog broccoli. Men han kan vara lite kräsen då han kan spotta ut maten igen.

Munchin Rex älskar att leka, och om du gosar med honom på hans huvud kommer han att svara med mer än 35 kombinationer av ljud och rörelser, tillsammans med fantastiska dinosaurieljud. Vinka åt honom, och han vrålar och studsar. Med sensorer i huvudet och munnen reagerar han på att bli klappad, skakad och matad. Han gör också ljud ifrån sig när du ger honom hans flaska. Barn kan föreställa sig att de befinner sig i en gammal djungel med massor av dinosaurier runt om sig, något så roligt!

Munchin Rex är en rolig liten dinosaurie som kan vara ivrig och lekfull, men andra gånger kan han vara tjatig och till och med lite frustrerad. För att aktivera dinosaurien, flytta OFF-DEMO-ON-omkopplaren till ON och tryck sedan ner dinosauriens tunga så kommer den att vakna till liv.

Innehåller:

  • FurReal Friends Munchin Rex -interaktiv baby-dinosaurie
  • Flaska
  • 2 godsaker: broccoli och grottkaka

Detaljer:

  • Mått: (H) 31,8 x (L) 25,4 cm
  • Batterikrav: 4 AA-batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellE0387
EAN5010993505340
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.