Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

FurReal Friends Kattungen Flitter - interaktiv figur med ljud och ljus

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 196:-
Tillfälligt slut
SKU
01216-12

Kattungen Flitter fra FurReal Friends är det perfekta husdjuret för barn från 4 år och uppåt. Det interaktiva djuret har magiska ögon som ändrar färg och avslöjar hennes humör i en regnbåge av färger. Om hennes ögon är gröna vet du att hon är hungrig. Röda ögon? Då är hon nog lite grinig. Gula ögon indikerar en glad kattunge. Flitter älskar att vifta med sina vingar!

Du kan göra ditt husdjur lyckligt och aktivera hennes ljus- och ljudfunktioner genom att mata henne med godis eller genom att trycka på hjärtknappen på ryggen för att få henne att vifta med sina vingar. Ge henne kärlek så har du den sötaste vän du kan tänka dig.

Innehåll:

  • FurReal Friends kattunge med vingar
  • Tillbehör
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x AA-batteri (ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellF1827
EAN5010993794454
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.