Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

FurReal Friends Hoppin Topper interaktiv dinosaurie - över 35 ljud och rörelser

-43%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

43%
Kampanjpris 395:- Vårt lågpris: 694:- Du sparar: 299,-
Tillfälligt slut
SKU
01212-38

FurReal Friends Hoppin Topper är en entusiastisk baby-dinosaurie som hoppar av spänning och lycka när du rör handen framför honom. Han rör på huvudet när han hoppar och gör många roliga ljud.

Det är så kul att leka med honom! Stryk honom över huvudet, och kanske får du honom att sitta. Ge honom en av godsakerna antingen en lila broccoli eller en grottmanskaka. Lyft upp honom och ge honom en riktig kram, han är inte bara cool, han är också riktigt gosig.

  • Över 35 ljud och rörelsekombinationer
  • Två godisar ingår för Hoppin Topper

Innehåller:

  • FurReal Friends Hoppin Toppar den interaktiva dinosaurien
  • 2 godsaker, lila broccoli och grottmanskaka

Detaljer:

  • Mått: 18 x 25 x 34 cm
  • Batterikrav: 4 x AA (demo med begränsad livslängd ingår)
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellE7963
EAN5010993619078
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.