Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

FurReal Friends interaktivt gosedjur med 80+ ljud och reaktioner - Dimples min lekfulla delfin

-32%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

32%
Kampanjpris 794:- Vårt lågpris: 1 173:- Du sparar: 379,-
I lager
SKU
04216-48
   

Den lekfulla delfinen från FurReal Friends är en interaktiv nallebjörn och en söt, kärleksfull vän med 80+ ljud och reaktioner. Ta hand om Dimples genom att mata henne med den medföljande fiskmaten och sköt om hennes mjuka kropp med borsten. Dimples svarar på din kärleksfulla hand genom att vifta med svansen, men det roliga slutar inte där. Du kan också kittla Dimples på magen för en söt reaktion, och rulla bollen till henne och hon kommer att försöka slå tillbaka den till dig. Föreställ dig Dimple simma och visa upp sina kunskaper när hon spelar havsljud för dig.

Dimples älskar också gosar och en bra kram. Njut tillsammans och ge henne en kyss på näsan och hon kommer att kyssa tillbaka och visa sin kärlek till dig genom att skina magiskt. När barn känner sig sömniga kan Dimples gå in i nattläge så att de kan resa in i drömlandet tillsammans till ljudet av trevliga havsljud.

  • FurReal Friends interaktiva delfin - Dimples
  • Med 80+ ljud och reaktioner
  • Med viloläge som spelar trevliga havsljud
  • Med tillbehör som godis, boll och borste

Innehåller:

  • 1 FurReal Friends interaktiv delfin
  • 3 tillbehör
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Batterikrav: 4 x AA-batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 4 år

OBS: Tål inte vatten, så skall ej badas

Mer information
ModellF2401
EAN5010993860463
VarumärkeFurReal Friends
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.