Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Friends Cubby the Curious Bear - interaktivt gosedjur - med över 100 ljud och reaktioner - 40 cm

-20%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

20%
Kampanjpris 893:- 1 117:- Du sparar: 224,-
I lager
SKU
08195-49
   

FurReal Cubby the Curious Bear är en interaktiv och nyfiken nallebjörn med över 100 ljud- och rörelsekombinationer. Cubby är den perfekta kompisen för barn från 4 år och uppåt.

Den här nallebjörnen är exalterad över att delta i barnens vardag och den gillar även att gosa och koppla av. Cubby är nyfiken av naturen, och när du kramar honom kramar han tillbaka. Han gillar att leka tittut-leken och han kan till och med dansa!

Kom ihåg maten! Ta hand om Cubby och ge honom med en liten godbit, eller låt honom dricka ur flaskan. Mums, honung! När du matar Cubby hör man godljud som indikerar att han är nöjd! När han är trött och det är läggdags, sluter sina ögon och sover sött. Cubby kommer med rörliga armar, ben, ögon, mun och näsa. Han har ett uttrycksfullt ansikte och är en söt björn. Cubby har över 100 ljud- och reaktioner, så den här roliga nallebjörnen blir snabbt en populär lekkamrat!

Innehåller:

  • FurReal Cubby interaktivt gosedjur
  • Godbit 
  • Nappflaska
  • Borste
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 30 x 20 x 40 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 4 x C/LR14 (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellE4591
EAN5010993596331
VarumärkeFurReal

Lek och skoj

Cubby är superkittlig och gillar att leka med dig!

Mat och dricka

Nallebjörnen älskar när du matar och tar hand om honom.

Sova

Cubby har musikaliskt sovläge, och spelar en liten godnatt sång när det är dags att sova.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.